Tarjoamme Erikois-ja extrapalveluita siivouksen lisäksi

 

PINTAREMONTIT
Hoidamme pienet pintaremontit

•  maalaus
•  tapetointi
•  puupintojen käsittelyt  (lattiapinnat, saunatilojen panelointi- ja laudesuojaukset)

 

ASIOINTIAPU
• Autamme sinua luotettavasti hoitamaan tärkeitä asioitasi.
• Neuvomme ja ohjaamme sinua mielellämme. Käydään yhdessä kaupassa tai apteeksissa ja laitetaan kodin asiat kuntoon!

 

Erikois- ja extratilauksena toimitamme esimerkiksi pyykkisi pesulaan, leikkokukat kotiisi, huolehdimme kotisi päivystyksestä lomamatkojen ajan tarkistaen vesipisteet ja puhdistaen talvella lumisen parvekkeesi.

Olemme palvelualan yritys ja asiakas on meidän päämies – lähetä yhteydenottopyyntösi sähköpostitse info@cleanmarin.fi me rakennamme juuri sinulle toimivan palvelupaketin aina toiveidesi mukaan.

 

Siivous- ja kotitaloustyöt, asiointiapu, remontti, hoito-ja hoivatyöt on kotitalouksille kotitalousverovähennys alaista palvelua. Kuluneen vuoden kotitalousverovähennyksistä sinun ei tarvitse huolehtia itse.

CleanMarin Oy postittaa kotitalousverovähennystodistuksen tilaamistasi palveluista kuluneen kalenterivuoden päätyttyä. Saat automaattisesti kotitalousverovähennystodistuksen CleanMarinin tiedossa olevaan postiosoitteeseen. Todistuksessa ilmenee kuluneen vuoden aikana maksettu yhteissumma ja 50% -osuus kotitalousverovähennykseen. 
Omavastuu osuus 100 euroa.
 Saat kopioitua tiedot suoraan todistuksesta veroilmoitukseesi.
 Muistathan aina tarkistaa palveluntuottajan voimassa olevan ennakonperintärekisteriotteen.
 Jos palveluntuottajalla ei ole voimassa olevaa ennakonperintärekisteriotetta, ei kotisiivouksesi kata verovähennystä. Otteen voimassaolon voit tarkistaa Patentti- ja rekisterihallituksen yritystietojärjestelmästä: www.ytj.fi