Lahjakorttitilaukset

Lahjakortti siivoukset voimassa kuusi kuukautta (6kk:ta) päiväyksestä. Lahjakorttisiivoukset tilataan CleanMarin Oy:n myyntipalvelusta 010 326 3030.

Kotisiivoukseen kuuluu: Lattiapintojen imurointi ja nihkeä pesu. Pölyjen pyyhintä kaikilta vaaka-, pysty-  ja kalustepinnoilta. Saunan ja wc-tilojen pesu kaikilta kalustepinnoilta. Mattojen tuuletus. Vaihtoehtoisesti voit käyttää lahjakortin ikkunapintojen pesuun aikarajan puitteissa. Lahjakortit ovat verovähennyskelpoisia ostettaessa puolisolle, vanhemmille tai isovanhemmille ja alv-vähennyskelpoisia yrityksille.

Kertaluonteiset kotisiivoukset:

Erikoissiivoukset sopimuksen mukaan. Kertaluonteisia koti- ja muuttosiivouksia voit tilata CleanMarin Oy:n myyntipalvelusta 010 326 3030.
Käytämme CleanMarin Oy:n omia siivousvälineitä ja -aineita. Pesuaineet ja välineet kuuluvat siivoushintaan. Matkakuluja emme peri Helsingin alueella. Espoon ja Vantaan alueilla veloitamme matkakuluina 14€/käynti. Peruutuksista tulee ilmoittaa mielellään hyvissä ajoin, viimeistään kolmea (3) vuorokautta ennen sovittua aikaa. Muutoin veloitamme puolet sovitusta tai arvioidusta ajasta.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole jostain syystä tyytyväinen palvelumme laatuun, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, jolloin puute on helpompi todentaa. Korjaamme asian veloituksetta.
Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! Kotona teetetyn työnkustannuksista voi vähentää 40 prosenttia verosta. Vuonna 2023 - 2024 kotitalousverovähennys nousee 60 prosenttiin. Tarkemmat tiedot löytyy sopimusehdoista.

Yleiset ehdot:

1.) Maksettuja lahjakortteja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
2.) Varaus- ja toimitusmaksu on 7€/lähetys
3.) CleanMarin Oy ei korvaa kadonneita tai vaurioituneita lahjakortteja.
4.) Varaukset ja laskut ovat voimassa vain annettuun määräpäivään. Mikäli et maksa laskua annettuun määräpäivään mennessä, tilaus raukeaa.
5.) Kun lasku on maksettu, saat viimeistään 5 arkipäivän kuluttua lahjakortin postitse, tilaamaasi osoitteeseen.
6.) Lahjakortti on voimassa 6 kk:ta kirjatusta päivämäärästä lähtien.
7.) Lahjakortti oikeuttaa vain kotisiivoukseen. Lahjakortin määräämän tuntiajan puitteissa.
8.) Lahjakortti on voimassa arkipäivinä maanantaista - perjantaihin.klo: 07.00-17.00 välisenä aikana. Ei pyhäpäivinä eikä viikonloppuisin.
9.) Varaa kotisiivouksesi ajoissa, vähintään 7 vrk aikaisemmin. Juhlapyhien edeltävät viikot ovat kiireisintä aikaa ja vapaita siivousaikoja on rajoitetusti.
10.) Kotisiivouslahjakortti oikeuttaa kotitalousverovähennykseen, kun ostat lahjakortin itsellesi, puolisollesi, vanhemmillesi tai isovanhemmillesi. Kotitalousverovähennys todistukset postitetaan asiakkaalle kuluneen kalenterivuoden alussa tammikuussa.

Lahjakortti tilauksien mukana saat tilattua kukkaistutukset leikkokukista ruukkukukkiin aina sesongin mukaan.
Lisäämme korttiin haluamasi tekstin. Pyydä tarjous info@cleanmarin.fi